20061110

kan man vara snygg om man är smart?

sitter vid köksbordet och har nyss avnjutit en knaperlåda-middag med familjen.
ljusen brinner fortfarande och jag har lämnat tvn på lokalnyheterna för att uppdatera mig lite.
elina o mamma bäddar iordning en extra säng. vi ska få främmande över helgen, kusin från sthlm(och god vän till mor) ska hit för att parta lite med mammi.
good 4 her!

jag har jeans på mig idag. yee you heard me! jeans.
denim på min kropp. fatta va obekvämt. men jag tvingar mig själv till lite variation(och det faktum att jag fick en finfin komplimang för min jeansrumpa under gårdagen har verkligen inget med saken att göra, verkligen inte:)

--->ytlig. jag är ytlig.
lyssnade på radion idag och på P3s program CHRISTER har dom ju på fredagar "fredagsflörten" där folk ringer in för att paras ihop. och för att bli ihop parade så ställer programledaren en rad frågor för att se om det finns någon matchning. en av frågorna löd; om du fick välja vad din dejt skulle säga om dig då ni skiljts åt från kvällen skulle du välja "snygg" eller "smart"?
och under tiden jag lyssnade tänkte jag snabbt - klart jag vill att han ska tycka jag är snygg om jag varit på dejt.

ÖHH? varför vill jag bara att andra ska se min yta?
vad skulle du vilja? ärligt - vad är din första tanke?

1 kommentar:

MARIA sa...

snygg, bara för att den komplimangen skulle glädja mer än smart. Graden av min självupplevda "smarthet" är högra än "snygghet"...

Yes jag är ytlig, men skit i det för det är ju den sida folk ser först, sedan när vi öppnar munnen lägger de till + smart!!
Dubbelt upp, men smart behövs inte höras för det vet vi ju, eller hur:-)??
puss