20080304

SVAR PÅ KOMMENTAR

Angående det "s" skrev och påpekade från mitt inlägg.

Att vänta barn är inget BARA i sig.
Läs inte in mer i ord än vad dom är.

Jag tappade ett barn under oktober.
tappade är mitt ord.
min form för att orka ta mig vidare.

jag tappade ett barn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

du är stark o vacker! Kram "sis"

Anonym sa...

Det är svårt att inte lägga in sådana bedömningar i det du skriver eftersom du "skrattade" i samma mening. "Haha" i det läget innebär för mig tydlig skadeglädje, och då nästkommande mening innehöll "bara ett barn" så är inte min tankegång särskilt utsvävande. Det förstår du nog. Så jag läser inte in mer i dina ord än precis det du skriver - men jag kan inte tolka det annorlunda. Beklagar självklart det som hände i oktober.

Anonym sa...

jag tycker du ska sluta dömma folk över huvud taget, sett det flera ggr i din blogg. i förra inlägget tex, "hon såg inte bra ut" eller vad du nu hade skrivit..Ok, enligt dej då..men är du medveten om hur många som inte tycker att DU är fin alls, att du är alldeles för smal och ser så gott som livlös ut?! "mögel-emma" är ett namn jag fått höra. skulle du tycka det var roligt om människor skrev ut sådant i deras bloggar om dej och namnger dej dessutom? nä förmodligen inte. självklart får alla tycka vad dom vill men man kan tycka sådant för sig själv. Och visst, en blogg är ens egen men man får räkna med allt folk läser den. så döm ine andra så lätt och skriv sådant som kan såra, det skulle säkert såra dej också om du fick läsa sådant om dig.

Anonym sa...

du må vara too skinny. men du är vacker. för den DU är! (skickar en påminnelse om de) / T.

Anonym sa...

emma, du vet väl att moraltanter inte tillåter folk att tycka på sina bloggar. DOCK ska alla få tycka vad man själv vill. dubbelmoral.
tycker inte att du någonsin "dömmer" någon i din blogg. enbart skriver vad du tycker och det är ju därför folk bloggar, för att uttrycka sig, mer för sin egen skull än någon annans.
Men allt ska tas på så stort allvar från bittra tråkiga människor.
hoppas du aldrig tar åt dig av någons gnäll, för du får skriva o tycka vad du vill, det är det som är roligt att läsa.
Och. ingen tvingar dessa människor att läsa din blogg, är det hemskt...så sluta ?